NEVŞEHİR / MERKEZ - Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hazırlanan Proje Sayısı: 2
Kabul Edilen Proje Sayısı: 1 asil-1 Yedek

2008
Katılımcı Sayısı :15 Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Öğrencisi- 2 Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni
PROJENİN ADI: Otomatik Vites Kutusu Ustaları (IVT-Yerleştirme)
KONUSU: Öğrencilerimizin Avrupa'daki otomotiv alanında faaliyet gösteren işletmeleri ve otomobil servislerini gözlemleyerek otomotiv servisçiliği konusunda gelişen teknolojiyi takip etmelerini ve bu teknolojinin nasıl kullanıldığının görülmesi.Bu teknolojinin ortaya çıkardığı çalışma alışkanlıklarını, disiplinini ve görgüsünü kazanarak yeni teknolojiye sahip işyerlerinin genel yapısı hakkında bilgi sahibi olmaları. Bu bilgi; yeni teknolojiye sahip işletmenin önemini kavratarak, öğrencilerimizin kendi işyerlerinde bu yapıyı kurmak için fikir sahibi olmalarını sağlaması. Bu hedefler doğrultusunda projeyi destekleyen işletmelerin sahip olduğu Otomatik Şanzıman Ustaları sayesinde işyerleri arasında rekabete sebep olması ve bu rekabet sayesinde Nevşehir Sanayisi gelişerek Avrupa standardına ulaşmasının sağlanması.
PROJE 28 Mart 2009-19 Nisan 2009 tarihleri arasında DAĞDELEN GMBH DORSTEN/ALMANYA'da gerçekleştirildi

Yayın: 12.03.2013 - Güncelleme: 24.12.2019 15:57 - Görüntülenme: 1760